Wie zijn we?

Bootcamp Nunspeet is onderdeel van Veluwe Fit Personal Training

We richten ons op sporten en lifestylecoaching in de natuur, buiten op straat of in de natuurlijk opgezette PT Studio. De teamleden zijn enthousiaste, opgeleide trainers. We willen je meenemen om je gewenste resultaat te halen. Of dat nu voor je plezier deelnemen aan de uitdagende groepslessen is, of je bijvoorbeeld begeleiden in een leefstijlverandering.

Hoe we begonnen

Veluwe Fit is in 2017 begonnen met het geven van personal training en bootcamplessen. Het ledenaantal groeide snel en moesten nog een extra avond groepslessen inplannen. Tegelijk besloot Henk-Jaap Frens, oprichter van Bootcamp Nunspeet te stoppen. Zijn leden kwamen gezellig bij ons sporten. Eén en één is twee en zo werd Bootcamp Nunspeet in 2019 ingelijfd bij Veluwe Fit Personal Training.

Heden

Sinds begin 2020 hebben we ook een pand voor personal training om overdekt les te kunnen geven. Niet een sportschool met apparaten maar een functionele ruimte met losse gewichten, TRX, opstapjes, matjes, airbike en…..goede koffie!

Omdat Veluwe Fit staat voor sporten in natuurlijke omgeving voeren we natuurlijk heeeeeel veel verse buitenlucht naar binnen voor goede ventilatie. Geen zweetlucht en aerosolen dus. 
De groepslessen vinden gewoon buiten plaats. Voor personal training kan je kiezen voor buiten in de natuur, bij je thuis of binnen in de studio.