Zin om mee te doen met een groepsles?

Hieronder vind je de groepslessen voor deze week. 

Als je voor het eerst bent kan je heel eenvoudig en goedkoop twee proeflessen boeken

Omschrijving groepslessen

Bootcamp -Regular

Normale bootcamp. Afwisseling van stukjes hardlopen, oefeningen met lichaamsgewicht, kettlebells, battleropes en ander klein trainingsmateriaal. Tijdens zomertijd in de natuur in de winter in de bebouwde kom. De ene keer ligt de nadruk meer op cardio, de andere keer meer op kracht. Lekker afwisselend met ook elke keer een andere startlocatie. Groepsgrootte is maximaal 16 deelnemers.

Bootcamp – Starters

Wil je bootcampen maar weet je niet of je gelijk met de normale bootcamp mee kan doen? Dan is deze korter en minder intensieve training een leuke opstap. Of je blijft gewoon in deze groep omdat je het goed bevalt. Ook prima om te revalideren van een blessure of omdat je COVID hebt opgelopen en herstel langzamer gaat dan je wil.

Bootcamp – Power


Bootcamp in circuit vorm waarbij krachttraining centraal staat. Als er al wordt hardgelopen dan is dat in de vorm van korte sprintjes. Zeer geschikt om i.c.m. een afvaltraject met voedingscoachings. Ook als hardlopen niet je ding is maar wel van buitensporten houdt dan is dit gewelding. Zeker omdat de locatie bij de Zandenplas is. Mooi uitzicht gegarandeerd! Groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers.

Bootcamp – Trailrun

Hou je van hardlopen door de natuur, kleine heuveltjes, smalle paadjes afgewisseld door oefeningen met je lichaamsgewicht? Dan is dit wat voor jou! De afstanden die je aflegt zijn groter dan bij de normale bootcamp. Bij een hardloopschema mag deze training niet ontbreken. Je traint met intervallen, heuvels op sprinten, coördinatie, stabiliteit van je core en onderste ledematen. Dat voorkomt vervelende blessures. 

  • Level 1: afstand is ongeveer 3-4 km, tempo 7-9 km per uur. Kortere afstanden achter elkaar hardlopen met meer wandelen tussendoor. Groepsgrootte maximaal 8 deelnemers
  • Level 2: afstand is ongeveer 5-6,5 km, tempo 9-12 km per uur.  Voor de meer geoefende sporter. Groepsgrootte is maximaal 12

Fitboxing

Een training waarbij gebruik wordt gemaakt van kickbox technieken zonder direct fysiek contact. Je slaat op elkaars boxhandschoenen of pads en schopt tegen een trapkussen. Plezier gegarandeerd en je lekker even je frustraties kwijt kan. “Soms beter een half uur fitboxen dan een half jaar therapie.
Groepsgrootte is maximaal 10 deelnemers.

Indoor – Circuit en Krachttraining

Kan de bootcamp niet buiten plaatsvinden door onweer of gladheid? Dan kunnen we terecht in de personal train studio van Veluwe Fit. Functionele training, halterstangen en zelfs een airbike voor je cardio workout, ontbreken niet. Neem wel schone binnenschoenen en handdoek mee. Er is een toilet en douche aanwezig. Groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers.