Lock down ≠ lock up

Laat jij je conditie verdampen of wil je ook fit blijven?

Ontdek onze QR-Workouts, en kom fitter uit de lock down.

Update: QR-Workouts zijn er niet meer

Toch waren het supertoffe workouts waarmee we de internationale bekendheid mee kregen. En dat fit blijven doen we nu ook. Alleen met weer normale bootcamps. Maar hieronder nog even de “oude” QR Workouts

Houden de beperkingen je tegen om te sporten?

De sportscholen dicht, groepslessen mogen ook buiten niet meer. Je hebt geen idee hoe je nu aan je conditie moet werken. Gelukkig hebben we een perfecte oplossing:

QR Workouts

Samen met een andere sporter een workout uitvoeren op je eigen niveau. In een motiverende omgeving zie je op afstand andere sporters ook een workout uitvoeren. Het groepsgevoel en toch in duo. Alle benodigdheden voor je workout liggen klaar.

Hoe doe je mee?

Meld je aan in Virtuagym voor een starttijd. De starttijd is een window van 10 minuten. In deze 10 minuten moet jij je eerste workout hebben gedaan. Daarna komt de volgende groep terwijl jij doorschuift naar de volgende workout. Bij elk station ligt een A4tje met instructies.

Scan de QR code op het A4tje met je Virtagym app, dus niet met je camera app

1. Scan de workout

2. Start de workout

3. Doe de animatie na

Wat is jouw excuus?

Dat de sportscholen en andere sportlocaties dicht zijn is niet je eigen keus. Hoe je hier mee omgaat wel.

Sporten is gezond voor je. Het zorgt voor aanmaak van meer T-cellen, die verantwoordelijk zijn voor het bestrijden van een virus als die je lichaam is binnengedrongen. 

Stilzitten is slecht voor je en zorgt langzaam voor overgewicht, met veel nadelige gevolgen zoals diabetes type II en hart en vaatziekten.

Laat jij de keuze voor je maken of beslis je zelf hoe je deze tijd gezond door wil komen?

Probeer het nu

Meld je aan voor twee gratis proeflessen